Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Maj 2007 Posty: 1037 Skąd: Warszawa
Wysłany: 18 Styczeń 2018
Dziękuję - przyda się.
Od siebie dodam, że jak ktoś sobie doklika z boku dalej, to mu się te znaczniki dodadzą na końcu linijki i można sobie pięknego gotowca poskładać - na kategorię, stan, rodzaj aukcji (kup teraz) itd.
Na środku nad samymi aukcjami jest okienko "trtafność: największa" i znaczek strzałki w dół. Po naciśnięciu znaczka mamy do wyboru kilka opcji: cena od najmniejszej lub największej, popularność, czas do końca i między innymi też "czas dodania: najnowsze". Po wybraniu tej opcji przeglądasz aukcje wstecz aż dojdziesz do tych co oglądałeś wcześniej. Poprzednia opcja była lepsza ale w Allegro ciągle psują to co było dobre i sie sprawdzało na rzecz tego co ładne a nie koniecznie funkcjonalne....
...Polska jednak to dziwny kraj jak mawiał Makumba. Prawo i przepisy sobie a życie sobie. Część agentów ma w nosie zasady udzielania zniżek i w pogoni z klientem daje każdemu kto pokaże mu dowód rejestracyjny z którego wynika, że jego pojazd ma te 25 lat..
Całkowicie potwierdzam nawet nie musiałem się pytać agent sam zaproponował. Dodam, że mam więcej pojazdów niż jeden w PZU powyżej 25 lat , choć konkretnie ten jeden ma żółte tablice.
_________________ BMW-Boxer Może Więcej
Vivere militarie est!
Dokładnie tak i tak samo w mobilnej wersji na smartfonie brak opcji "wystawione w ciągu". Czyli jak zwykle coś tam zrobiliśmy ale ...odp..cie się i już
Człowiek po prostu chciał sprawdzić to co widział u innych na youtube. Zrobił z 200 l Cocacoli 12 litrów 50 procentowego bimbru. Po co tak się męczyć to nie wiem, bo z ekonomicznego punktu widzenia to słaby biznes, ale na wschodzie widocznie maja taką fantazję.
W czerwcu zeszłego roku zostałem skasowany przez samochód osobowy wyjeżdżający z drogi podporządkowanej.W wyniku wypadku zostałem osobą niepełnosprawną i uznaną przez sąd za niewinną.Niestety do obecnej chwili nie otrzymałem żadnego odszkodowania i muszę udowadniać winę winowajcy zaliczając kolejne szczeble absurdów ,które kiedyś oglądałem w takich programach jak SPRAWA DLA REPORTERA :grin:Radzę więc,by w takich przypadkach od razu skorzystać z dobrego adwokata,żeby po kilku miesiącach odleżanych w szpitalu(jak ja)nie zostać zaskoczonym,totalnie zagmatwaną sprawą.
Ja też bardzo mu współczuję i życzę powrotu do zdrowia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum